ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ
Урок виробничого навчання з теми приготування страв з смажених овочів.
Урок виробничого навчання з теми приготування страв з тушкованих і запечених овочів.
Інструктаж з охорони праці
Інструкційно-технологічні картки.
Урок виробничого навчання з теми:Варіння яєць без шкаралупи. Приготування омлетів ( натуральних, змішаних, фаршированих).
СИРНИКИ.
Інструкційно-технологічні картки з теми: Приготування страв з сиру.
Урок виробничого навчання: Приготування страв і гарнірів з круп, макаронних виробів і бобових.
Додатки до уроку виробничого навчання з теми: Приготування страв і гарнірів з круп, макаронних виробів і бобових.
Інструкційно-технологічні картки з теми : Приготування страв з макаронних виробів.
Урок виробничого навчання з теми приготування страв з риби відварної, припущеної, смаженої.
Інструкційно-технологічні картки з теми : Приготування страв з риби
Риба смажена у тісті.
Рекомендована література.
Комментарии
Отправить комментарий