ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ - ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА.
|
Дата |
Назва теми |
|
Тема 1.Ознайомлення із закладом ресторанного господарства. Організація охорони праці на підприємстві. |
|
|
14.04.2020р. |
Ознайомлення із закладом ресторанного господарства. Організація охорони праці на підприємстві. |
|
Тема 2. Механічна кулінарна обробка овочів , грибів. |
|
|
15.04.2020р. |
|
|
16.04.2020р. |
|
|
Тема 3. Механічна кулінарна обробка риби, приготування напівфабрикатів. |
|
|
17.04.2020р. |
Обробка лускатої риби, розбирання риби на порційні шматочки – кругляки |
|
21.04.2020р. |
Обробка без лускатої риби ( камбала, хек) , розбирання риби на філе |
|
22.04.2020р. |
|
|
23.04.2020р. |
Обробка риби з хрящевим скелетом ( осетрова риба: белуга, севрюга, осетр); |
|
24.04.2020р. |
|
|
27.04.2020р. |
|
|
28.04.2020р. |
Приготування напівфабрикатів ковбаски рибні – українські, січеників рибних, котлет рибних; |
|
29.04.2020р. |
|
|
30.04.2020р. |
|
|
04.05.2020р. |
|
|
05.05.2020р. |
Приготування риби з кисло солодким соусом; |
|
06.05.2020р. |
|
|
Тема 4. Механічна кулінарна обробка м’яса , м’ясопродуктів, сільськогосподарської птиці, субпродуктів приготування напівфабрикатів. |
|
|
07.05.2020р. |
Приготування м’ясних напівфабрикатів великими шматочками для відварювання та шпигування ; |
|
08.05.2020р. |
Приготування напівфабрикатів з яловичини : біфштексу натурального, ромштексу, кручеників відбивних; |
|
12.05.2020р. |
Приготування напівфабрикатів з свинини та телятини: битків по київські, котлетів відбивних; |
|
13.05.2020р. |
Приготування напівфабрикатів з січеної натуральної маси: битків по селянські, січеників полтавських, ковбасок львівських; |
|
14.05.2020р. |
Приготування напівфабрикатів з м’ясної котлетної маси: котлетів, битків, шніцелів, зразів, тюфтелей; |
|
15.05.2020р. |
Приготування напівфабрикатів з субпродуктів: печінки смаженої, язика відварного, мозок смажений; |
|
18.05.2020р. |
Приготування напівфабрикатів з птиці: шніцеля з курки (столичного), котлети по-київські; |
|
19.05.2020р. |
Приготування котлетної та кнельної маси з курятини; |
|
20.05.2020р. |
Приготування м’яса запеченого по-домашньому, макаронника з м’ясом ; |
|
21.05.2020р. |
Приготування биточків по-селянські; |
|
22.05.2020р. |
Приготування рулету з макаронами; |
|
25.05.2020р. |
Приготування язика відварного в соусі; |
|
26.05.2020р. |
Приготування курки в соусі з овочами; |
| 27.05.2020р. | Приготування каши розсипчастої гречаної та пшоняної каші з грибами, в’язкої рисової каші з гарбузом, рідкої манної каші |
| 28.05.2020р. | Приготування макаронів відварних з грибами, бабки з локшини з сиром |
| 29.05.2020р. | Приготування запіканки рисової з сиром, бабки пшоняної |
| 01.06.2020р. | Приготування соусу червоного основного, білого основного, пасеровки овочевої |
| 02.06.2020р. | Приготування капусняку запорізького |
| 03.06.2020р. | Приготування борщу українського |
| 04.06.2020р. | Приготування розсольнику з крупою |
| 05.06.2020р. | Приготування юшки картопляної з крупами та макаронними виробами |
Комментарии
Отправить комментарий