ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ - ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА.

povar-i-shef-povar-animatsionnaya-kartinka-0021                                            

ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА З ПРОФЕСІЇ “КУХАР” 5122  - 3 РОЗРЯДУ.

Дата

Назва теми

Тема 1.Ознайомлення із закладом ресторанного господарства. Організація охорони праці на підприємстві.

14.04.2020р.

Ознайомлення із закладом ресторанного господарства. Організація охорони праці на підприємстві.

Тема 2. Механічна кулінарна обробка овочів , грибів.

15.04.2020р.

Первинна обробка коренеплодів, цибулевих;

16.04.2020р.

Нарізування овочів простими формами ( брусочки, кубики, часточки, скибки, квадратики, кільця, січення) під оформлення страв;

Тема 3. Механічна кулінарна обробка риби, приготування напівфабрикатів.

17.04.2020р.

Обробка лускатої риби, розбирання риби на порційні шматочки – кругляки

21.04.2020р.

Обробка без лускатої риби ( камбала, хек) , розбирання риби на філе

22.04.2020р.

Обробка риби для фарширування (щука, короп);

23.04.2020р.

Обробка риби з хрящевим скелетом ( осетрова риба: белуга, севрюга, осетр);

24.04.2020р.

Приготування рибних напівфабрикатів для варіння, смаження, смаження у фритюрі, запікання, тушкування;

27.04.2020р.

Приготування рибної січеної натуральної та котлетної маси;

28.04.2020р.

Приготування напівфабрикатів ковбаски рибні – українські, січеників рибних, котлет рибних;

29.04.2020р.

Приготування риби смаженої та риби у фритюрі;

30.04.2020р.

Приготування рибного рулету;

04.05.2020р.

Приготування креветок та раків/кальмарів у томатному соусі;

05.05.2020р.

Приготування риби з кисло солодким соусом;

06.05.2020р.

Приготування риби в налисниках.

Тема 4. Механічна кулінарна обробка м’яса , м’ясопродуктів, сільськогосподарської птиці, субпродуктів приготування напівфабрикатів.

07.05.2020р.

Приготування м’ясних напівфабрикатів великими шматочками для відварювання та шпигування ;

08.05.2020р.

  Приготування напівфабрикатів з яловичини : біфштексу натурального, ромштексу, кручеників відбивних;

12.05.2020р.

Приготування напівфабрикатів з свинини та телятини: битків по київські, котлетів відбивних;

13.05.2020р.

Приготування напівфабрикатів з січеної натуральної маси: битків по селянські, січеників полтавських, ковбасок львівських;

14.05.2020р.

Приготування напівфабрикатів з м’ясної котлетної маси: котлетів, битків, шніцелів, зразів, тюфтелей;

15.05.2020р.

Приготування напівфабрикатів з субпродуктів: печінки смаженої, язика відварного, мозок смажений;

18.05.2020р.

Приготування напівфабрикатів з птиці: шніцеля з курки (столичного), котлети по-київські;

19.05.2020р.

Приготування котлетної та кнельної маси з курятини;

20.05.2020р.

Приготування м’яса запеченого по-домашньому, макаронника з м’ясом ;

21.05.2020р.

Приготування биточків по-селянські;

22.05.2020р.

Приготування рулету з макаронами;

25.05.2020р.

Приготування язика відварного в соусі;

26.05.2020р.

Приготування курки в соусі з овочами;

27.05.2020р. Приготування  каши розсипчастої гречаної та пшоняної каші з грибами, в’язкої рисової каші з гарбузом, рідкої манної каші
28.05.2020р. Приготування  макаронів відварних з грибами, бабки з локшини з сиром
29.05.2020р. Приготування  запіканки рисової з сиром, бабки пшоняної
 01.06.2020р. Приготування  соусу червоного основного, білого основного, пасеровки овочевої
 02.06.2020р. Приготування  капусняку запорізького
 03.06.2020р. Приготування борщу українського
 04.06.2020р. Приготування розсольнику з крупою
 05.06.2020р. Приготування  юшки  картопляної з крупами та макаронними виробами

 

Комментарии